Onze Praktijk

Tandheelkundig Centrum De Seringen werkt al jaren volgens een concept dat uniek is in de regio ’s-Hertogenbosch. Wij combineren zowel de voordelen van een grotere groepspraktijk als de voordelen van een kleine solopraktijk. Door onze prettige, informele werkwijze en begrijpelijk taalgebruik weet u altijd wat er gaat gebeuren en waarom. Want bij ons staat het welzijn van de patiënt en het aanbieden van kwalitatieve mondzorg altijd voorop. Daarom geven wij u advies over hoe u uw gebit zo gezond mogelijk kunt houden.

De tandartsen van Tandheelkundig Centrum De Seringen zijn Ernest Kloeg, Stefan Eming, Loek Greven en Veronique Verahegen. Zij hebben elk een eigen patiëntengroep en worden ondersteund door een eigen assistente. Binnen de praktijk kan er eventueel verwezen worden naar een andere behandelaar als er een specifieke expertise benodigd is.

In de praktijk is ook een mondhygiëniste aanwezig. Manuela Damen is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en volwassenen met tandvleesproblemen. Zij richt zich hierbij voornamelijk op de preventie.

Preventieassistente Janique Kraaij is een tandartsassistente met een aanvullende opleiding. Haar taak is het voorkomen van problemen, zoals de ontsteking van het tandvlees (parodontitis). Ze controleert daarbij het tandvlees en de manier waarop de tanden worden gepoetst. Als daar aanleiding toe is, geeft ze instructie en voorlichting. Ook verwijdert ze tandsteen en tandplak boven het tandvlees en kan ze de tanden polijsten en fluoride aanbrengen.

Op de teampagina staat een volledig overzicht van al onze medewerkers.