Onze Praktijk

Tandheelkundig Centrum De Seringen werkt al jaren volgens een concept dat uniek is in de regio ’s-Hertogenbosch. Wij combineren zowel de voordelen van een grotere groepspraktijk als de voordelen van een kleine solopraktijk. Door onze prettige, informele werkwijze en begrijpelijk taalgebruik weet u altijd wat er gaat gebeuren en waarom. Want bij ons staat het welzijn van de patiënt en het aanbieden van kwalitatieve mondzorg altijd voorop. Daarom geven wij u advies over hoe u uw gebit zo gezond mogelijk kunt houden.

De tandartsen van Tandheelkundig Centrum De Seringen zijn Ernest Kloeg, Jasmijn van den Boom en Loek Greven. Zij hebben elk een eigen patiëntengroep en worden ondersteund door een eigen assistente. Binnen de praktijk kan er eventueel verwezen worden naar een andere behandelaar als er een specifieke expertise benodigd is.

In de praktijk zijn ook de mondhygiënistes Fadua Derouich en Manuela Damen aanwezig. Manuela is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en volwassenen met tandvleesproblemen. Zij richt zich hierbij voornamelijk op de preventie.

Preventieassistentes Kelly Kroon en Janique Kraaij zijn tandartsassistentes met een aanvullende opleiding. Hun taak is het voorkomen van problemen, zoals de ontsteking van het tandvlees (parodontitis). Ze controleren daarbij het tandvlees en de manier waarop de tanden worden gepoetst. Als daar aanleiding toe is, geven ze instructies en voorlichting. Ook verwijderen ze tandsteen en tandplak boven het tandvlees en kunnen ze de tanden polijsten en fluoride aanbrengen.

Op de teampagina staat een volledig overzicht van al onze medewerkers.