Even voorstellen

Hieronder staat een korte beschrijving van de tandartsen waarnaar de patiënten van Veronique en van Stefan kunnen overstappen.

Jasmijn van den Boom

Tandarts
Ik ben Jasmijn van den Boom en heb tandheelkunde gestudeerd aan de Radboud universiteit van Nijmegen. Op dit moment ben ik werkzaam bij de Jeugd Tandverzorging in Oss/Uden en bij een tandartspraktijk in Nijmegen. Ik ben gevraagd om het team van de Seringen te versterken vanwege het stoppen van Veronique. Het is mijn bedoeling dat ik het vertrouwde gezicht voor een deel van haar patiënten ga worden. Mijn interesse gaat uit naar alle aspecten van de tandheelkunde, daarnaast heb ik affiniteit met het behandelen van kinderen.

Loek Greven

Tandarts
Mijn naam is Loek Greven en ik werk als tandarts bij Tandheelkundig Centrum De Seringen in ’s-Hertogenbosch. Ik ben geboren en getogen in Den Bosch en ben na mijn studie in Amsterdam met veel plezier teruggekeerd om hier te aan de slag te gaan als tandarts. Ik ben inmiddels 5 jaar werkzaam bij Tandheelkundig Centrum De Seringen. Binnen de praktijk heb ik mijn eigen patiëntengroep, zodat mijn patiënten ook alleen door mij behandeld worden. Op deze manier kan ik een goede band met ze opbouwen en de best mogelijke zorg aanbieden. Momenteel heb ik ruimte voor nieuwe patiënten.